Eesti rahva jõuluburger / The Estonian christmas burger

toidufotod

Varasematel aastatel olen teinud minipirukaid hapukapsa ning verivorstiga. Väga-väga maistvad, aga aega taigna tegemiseks ja rullimiseks mul seekord polnud – poest, kahjuks, on saadaval vaid e-aineid täis taignaid ning mitte ühtegi puhast soolast muretaigent (mis võiks ka munavaba olla). Seega seekord otsustasin kasutada lihtsamat teed – võtta kampa ciabatta kuklid. Sa võid kasutada ka tavalisi juustumuhkleid või muid kukleid mis sulle meeldivad. Maitse on ülim! Täiesti ausalt, ülim! Kõrvale paku värsket salatit ja ooo, kui hea jõulusöök!

jouluburger-1

Eesti rahva jõuluburger

Vaja on:

8tk verivorsti (nt Rakvere ahjuõuntega lambasooles verivorst)

4 kuklit (mida saad keskelt pooleks lõigata), nt ciabatta kuklit

250-300g porgandiga praekapsast

Korralik peotäis riivitud juustu ehk umbes 150g juustu

50 ml ehk 2 spl hapukoort

4-5 spl jõhvika-õunamoosi (parim valik!) või pohlamoosi

Kuidas valmib:

Lõika kuklid pooleks, kui sa väga saiaseid burgereid ei soovi, siis uurista neid seest tühjemaks. Pane igale kuklile 2 tl moosi. Lõika toored verivorstid poole…

View original post 440 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s